Modezaak ZóMooi gaat verhuizen

Zakelijk

Borne | Aan de nieuwe Kerkstraat 29, het oude pand van Diva mode, gaat ZóMooi zich medio februari vestigen. Na acht jaar aan de Grotestraat Noord nemen Alexandra Leuveld en Ursula Werner deze stap “we zitten dan echt in hartje centrum en kunnen dan meeliften met evenementen als de Melbuul’ndagen, het beste van Borne en Shopping by Candellight”.

Het pand is wat groter van omvang dan het huidige en aan de straatzijde heeft het een veel bredere uitstraling. Er vinden op dit moment aanpassingen plaats in het pand, uitgevoerd door de eigenaar. Over een maandje kunnen Alexandra en Ursula aan de slag. “We blijven ons concept handhaven: de stoere en vrouwelijke mode voor de modebewuste vrouw. Het boetiekgevoel willen we vasthouden, waarbij de huislijke sfeer centraal staat. De gezelligheid en het persoonlijk advies blijven we geven, met de bedoeling dat klanten met een glimlach naar buiten gaan”, zo onderstreept Alexandra.

Hoge kortingen
De dames willen nu graag van de huidige collectie af. Daarom is het nu uitverkoop met wel kortingen tot 70%. Ze streven er naar om in het nieuwe pand met een nieuwe voorjaarscollectie te beginnen. ZóMooi voert merken als: Set, Gustav, Kocca, Ana Alcazar, Kudi-Ted, Knit-Ted en Mos-Mosh. Een assortiment dat mogelijk nog uitgebreid gaat worden. Alexandra daarover: “in dit midden en hogere segment houden we de trends in de gaten en we sluiten niet uit om nieuwe modelijnen daaraan toe te voegen”. Naast kleding verkopen de dames ook sieraden, ceinturen en sjaals. (WA)