Corpus Milon Clubs trots lid van Milon Premium Clubs

Zakelijk

Borne | Vanaf 1 november is Corpus Milon Clubs, het bewegingscentrum op het Dorsetplein, lid geworden van Milon Premium Clubs. Dit is een kwaliteitsnetwerk van centra welke professioneel kunnen werken met de Milon Cirkel. Ze hebben als doel om meer mensen die niet van sport houden en weinig tijd hebben aan het sporten te krijgen. De Milon Cirkel is daar namelijk bij uitstek geschikt voor.

De Milon Cirkel is een combinatie van volautomatische fitnesstoestellen waarmee je in slechts 35 minuten je hele lichaam traint. Twee trainingen per week zijn voldoende om je snel fitter te voelen. Sterkere spieren, een sterkere rug en een betere conditie zijn maar een paar van de voordelen. Combineer je de training met een aangepast voedingspatroon dan vliegen de kilo’s eraf. Dus wat je doel ook is, bij één van de Milon Premium Clubs zit je goed.

Milon Premium Clubs kenmerken zich door persoonlijke begeleiding, goede coaching en motivatie en trainingsprogramma op maat. Ook als je weinig of geen fitnesservaring hebt, is de Milon Cirkel uitstekend geschikt. Je leest er alles over op www.milonpremiumclubs.nl. Ook kan je via die site informatie aanvragen als je meer wil weten.