Fitness saai? Bij UFC Borne gaat het er anders aan toe!

Sport & Vrijetijd

Borne | Undisputed Fitness Challenge is stoer ingericht met de sfeer van een oude boksschool, kleinschalig en persoonlijk. Het is de enige sportschool in Borne die gespecialiseerd is in Functioneel Fitness en Mixed Martial Arts. Met een andere visie op fitness en andere methodieken dan de reguliere sportschool willen de eigenaren van UFC Borne Humphrey en Petra Fridt, hun leden meer uitdagen en inspireren. Daarbij is leeftijd en fitheidsniveau van ondergeschikt belang.

Gespecialiseerd Functional Fitness is het echte fitness. Fitness zou je sterker, behendiger en leniger moeten maken. Daarnaast moet je vetpercentage afnemen en je spiermassa toenemen. Als het daarbij ook nog leuk is om te doen (en dan bedoelen wij eigenlijk uitdagend en dynamisch), dan is het verhaal compleet. Undisputed Fitness Challenge ook wel UFC Borne genoemd is de enige sportschool in Borne die gespecialiseerd is in Functional Fitness. Hierbij train je de oefeningen altijd met je hele lichaam. Zitten is er niet bij, want dat is funest voor onze rug. Het huidige fitness, waarbij men veel met apparaten maar één spiergroep tegelijk traint, is eigenlijk een afgeleide van wat vroeger Bodybuilding was. Fitness saai? Bij UFC Borne gaat het er anders aan toe! Alle trainingen zorgen voor een uitdaging met als resultaat dat je sterker, behendiger en leniger wordt ongeacht je leeftijd of fitheidsniveau. UFC Borne biedt zowel persoonlijke als groepstrainingen.

Mixed Martial Arts (MMA) is een training waarin je leert de beste technieken van Kickboksen, Worstelen, Muay Thai en Braziliaanse Jiu-Jitsu, Judo en vele andere op sport gebaseerde krijgskunstsystemen te combineren. Ook bevat het basistechnieken, positiecontroles en positieontsnappingen van BJJ No Gi voor een snellere en meer dynamische vechtstijl. Het is een perfecte allround en intensieve training voor iedereen. Elkaar helpen om je techniek te perfectioneren is het doel.

Populair Ook geeft UFC Borne Bokszaktrainingen. Deze fitheidstraining is erg populair bij mensen die niet willen “sparren” met een ander, zij kunnen zich onder andere met de juiste bokstechnieken lekker uitleven op de Heavy Bag. Ervaar onze expertise: www.ufcborne.nl.

IF IT DOESN’T CHALLENGE YOU IT DOESN’T CHANGE YOU.