Fabuleuze comeback van Raquel luimes

Sport & Vrijetijd

Borne | Raquel Luimes maakt naar bijna twee jaar afwezigheid een fabuleuze comeback. Raquel moest 2 jaar geleden na een zwaar scooterongeluk stoppen met het kickboksen.
Maar afgelopen zaterdag mocht de 20 jarige Raquel Luimes na twee jaar afwezigheid opnieuw de ring in en mocht uitkomen tegen Lisa Smit van Fit & Fight uit Hardenberg op het kickboksgala in Deventer georganiseerd door Akdeniz.

Raquel Luimes zorgde in Deventer voor een fabuleuze comeback, in de eerste ronde ontweek Raquel de stoten van Lisa Smit en counterde met snelle stoten gevolgd door harde Low-kicks. Ook in de tweede ronde was Raquel de meerdere. de laatste ronde waren beide vechters moe gestreden maar Raquel knokte tot het eind op karakter door en sleepte er een 3-0 overwinningen uit.

Chiel Breteler
Ook de 14 jarige Chiel Breteler ging de ring in en wel tegen Yassin Yahhaui van Slimani Gym uit Zeist. In de eerste ronde kreeg Chiel een ongeoorloofde trap, deze werd echter niet opgemerkt door de ringrechter, tijdens het gevecht werd Yassin Yahhaui meerdere keren door de ringrechter gewaarschuwd. Chiel blokte de meeste harde trappen en stoten van zijn tegenstander en plaatste tijdens het gevecht mooie combinaties. Ondanks de mooie en harde partij van Chiel oordeelde de jury met 2-1 in het voordeel voor zijn tegenstander Yassin Yahhaui. Het was een leerzame middag voor beide vechters van kickboksschool Private Victory Borne