10 jarig jubileum Joris Lentfert komt eraan!

Sport & Vrijetijd

Borne | 2019 zit er bijna aan te komen en dat gaat een speciaal jaar worden. Het wordt namelijk mijn 10e jaar dat ik actief ben in de motorsport! En dat is niet vanzelfsprekend in een sport die ik alleen maar kan beoefenen met steun van heel veel mensen en sponsoren.

Dus sta ik er vaak bij stil hoe mooi het is om dit te mogen doen, maar voor mij staat het boeken van progressie altijd voorop. 2018 is niet het seizoen geworden waar we op hoopten en dus zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen voor 2019. Ik ben bij alle sponsoren op bezoek geweest om ze persoonlijk te bedanken en het goede nieuws is dat ze bijna allemaal doorgaan komend seizoen! Verder ben ik weer hard aan het trainen bij UFC Borne, om super fit aan de start te staan en probeer ik zoveel mogelijk actief te blijven op de motor bij zelftrialrijden.nl.

Ik wil iedereen die zijn of haar support en vertrouwen weer heeft toegezegd bedanken, we gaan er samen een prachtig jubileum jaar van maken! Voor nu wens ik iedereen fijne feestdagen en een sportief 2019. Tot volgend jaar!

Joris Lenfert