Kringloop gaat verhuizen

Algemeen

Borne | De kringloop is uit zijn jasje gegroeid. Ze hebben het voornemen te gaan verhuizen naar een groter pand. Hier realiseren ze een groter winkeloppervlak, maar hebben ze ook meer mogelijkheden tot recyclen.

Ze zijn al een poos op zoek, maar nu is het dan toch gelukt om een pand te vinden. Het pand van voormalig ter Brugge Geschenken aan de Ambachtsweg 26 wordt hun nieuwe onderkomen. Het is nog wel onder voorbehoud van financiering, maar het bestuur verwacht daar geen moeilijkheden.
“We zijn genoodzaakt om te verhuizen, we krijgen steeds meer mooie goederen aangeboden, maar kunnen deze nauwelijks kwijt in onze huidige winkel”, geeft de bedrijfsleider Fred van de Pol aan. “Ook willen we graag meer bijdragen aan de circulaire economie en het streven naar een duurzaam Borne ondersteunen.”

Wel moet er nog verbouwd worden om het pand geschikt te maken voor de activiteiten van de kringloop. Als alles goed gaat vindt op 1 april de overdracht plaats. Het is nog niet duidelijk wanneer het nieuwe pand wordt geopend. (WA)