Jan Keizer en Anny Schilder bij jubileum Rolstoelgroep

Algemeen

Borne | Totaal verrast keek de hele zaal op, toen Jan Keizer vanuit het Atrium de zaal in liep. Even later gevolgd door Anny Schilder. Veel hits van BZN kwamen langs en hier en daar werd zelfs een traantje weggepinkt, een ontroerend hoogtepunt van 25 jaar Rolstoelwandelgroep Borne in het Dijkhuis.

De entree met een rode loper en blauw/witte ballonnen was al feestelijk en dat werd muzikaal nog eens onderstreept door de drumband Rin Tin Tin van de Losserhof. Ans Westerbeek sprak een woordje namens de stichting Rolstoelgroep Borne en Marleen Franke sprak als vertegenwoordigster van het Dijkhuis. In de afgelopen 25 jaar zijn er 96.000 kopjes koffie gedronken en zijn er 144.000 uren door de vrijwilligers besteed aan de groep. Als dank krijgt de groep nieuwe kopjes aangeboden. Toen volgde het optreden van BZN. Jan Keizer en Anny Schilder wisten de zaal tot groot enthousiasme te brengen. Dit optreden was mogelijk gemaakt door sponsoren als de Stichting Goal en Trivium Meulenbelt.

Druk bezochte receptie
De Rolstoelwandelgroep hield daarna in het restaurant van `t Dijkhuis een receptie. Deze werd goed bezocht door onder andere wethouder Kotteman, veel oud vrijwilligers, vertegenwoordigers van diverse organisaties, pauzeadressen en vrijwilligers. Onder het genot van een hapje en een drankje werden veel mooie herinneringen opgehaald. (WA)